Termeni și condiții

1. Informatii despre magazinul online și administrator

Ne identificăm fiscal prin Întreprinderea individuală Iordănescu Dragoș-Iulian, cu sediul în loc. Roman, jud. Neamț, str. Toma Stelian, Nr. 8, C.U.I. 42250207, Nr. reg. Com. F27/108/12.02.2020. Adresa fermei noastre este strada Principală, nr. 23, com. Secuieni, jud. Neamț, iar adresa website-ului nostru este www.ecogospodaria.ro. Site-ul www.ecogospodaria.ro este administrat de catre Iordănescu Dragoș Iulian, cu email iordadragos@gmail.com.

2. Acceptare Termeni și condiții generale de vânzare

Administratorul va ofera accesul in magazinul online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Administratorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

3. Drepturi de autor

Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului online www.ecogospodaria.ro, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului,  fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

4. Perfectarea contractului la distanta, valabilitate

Odata cu lansarea comenzii de pe magazinul online ecogospodaria.ro, cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul isi deruleaza activitatea.

Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail, SMS).
TCGV magazinului online ecogospodaria.ro stau la baza contractului astfel perfectat.

Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Cumparatorul devine proprietarul marfii dupa confirmarea platii, in cazul platii prin OP sau card respectiv dupa efectuarea platii si semnarea documentelor de transport in cazul livrarii prin Poștă sau curier cu plata ramburs.

5. Preturi, modalitati de plata, facturare

Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.

Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.

Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.

6. Stocuri

Produsele sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.

7. Modalități de livrare

Toate produsele noastre sunt livrate în mod normal prin Poșta Română, iar prețul transportului este afișat în momentul finalizării comenzii. La cerere putem livra și prin curier, prețul transportului fiind comunicat ulterior clientului.

8. Politică de returnare a produselor

Toate produsele pot fi returnate în condițiile și în ambalajele în care au fost primite în termen de maxim 14 zile de la data ridicării comenzii. Orice deteriorare a produselor sau a ambalajelor duce la pierderea dreptului de returnare. Costul transportului de returnare cât și costul transportului de livrare vor fi suportate de către client.

7. Reclamatii și alte informații

Pentru orice reclamație, sesizare sau alte informații vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0766 697 993, la adresa de email iordadragos@gmail.com sau ecogospodaria@gmail.com

error: Continut protejat !!
× Aveți întrebări? Suntem aici!