Contacteaza-ne la tel. 0767 481 605

Urmărește-ne pe

Livrare gratuită la comenzi peste 200 lei

Livrare

1. Modalități de livrare

Toate produsele noastre sunt livrate în mod normal prin Fan Courier sau Poșta Română, iar prețul transportului este afișat în momentul finalizării comenzii. În cazul în care destinația clientului este în afara ariei de acoperire Fan Courier, clientului i se va comunica telefonic prețul transportului inlcuzând și taxa pentru kilometri suplimentari. Nu există taxe suplimentare (kilometri suplimetari) pentru livrările prin Poșta Română.

2. Timpul de livrare

Comenzile sunt preluate și procesate de luni până sâmbătă în intervalul orar 8:00 – 18:00. Comenzile plasate în timpul săptămânii până în ora 13:00, respectiv sâmbăta până în ora 11:00 vor fi predate curierului în aceeași zi, iar timpul de livrare standard este de 1-2 zile lucrătoare pentru comenzile trimise prin Fan Courier, respectiv 2-4 zile lucrătoare pentru comenzile trimise prin Poșta Română.

3. Politică de returnare a produselor

Toate produsele pot fi returnate în condițiile și în ambalajele în care au fost primite în termen de maximum 14 zile de la data ridicării comenzii. Orice deteriorare a produselor sau a ambalajelor duce la pierderea dreptului de returnare. Costul transportului de returnare cât și costul transportului de livrare vor fi suportate de către client.

4. Livrarea gratuită

EcoGospodăria are încheiate contracte în vederea livrării produselor cu Fan Courier Romania și Poșta Română. La comenzi care depășesc suma de 200 lei, transportul este gratuit, prin Curier sau prin Poștă, la alegerea clientului. În cazul în care localitatea de expediție nu este în aria de acoperire Fan Curier și se va cere taxarea kilometrilor suplimentari, atunci se va informa clientul telefonic iar livrarea se va face tot gratuit dar prin Poșta Română.

×