Contacteaza-ne la tel. 0767 481 605

Urmărește-ne pe

Livrare gratuită la comenzi peste 200 lei

Despre noi

Suntem o familie de tineri pasionați de traiul natural și sănătos la țară. Ne implicăm cu interes și plăcere în toate activitățile țărănești.

Proiectul nostru a luat naștere în 2015

Până în anul 2015 proiectul nostru era doar la stadiul de vis. Totuși reușisem să strângem până atunci din diferite părți ale lumii nenumărate semințe din soiuri de legume vechi, non-hibride sau tradiționale. Totodată am acaparat foarte multă informație grație numeroaselor întâlniri cu fel de fel de oameni minunați și harnici.

Visul s-a materializat

După mai multe sacrificii, renunțare la locuri de muncă bănoase și carieră, proiectul EcoGospodăria s-a materializat într-o grădină modestă, dar îngrijită, care găzduia peste 40 de specii de legume, leguminoase și plante aromatice. Tot anul 2015 a fost primul an în care am reușit să multiplicăm mai multe soiuri de tomate, ardei și castraveți.

Dorim să creștem

În prezent la EcoGospodăria multiplicăm peste 30 de soiuri de tomate de cea mai bună calitate, ardei, gogoșar, kapia, ardei iuți, fasole, dovleci, plante aromatice și medicinale ș.a. Dorim ca în viitorul apropiat să introducem la comercializare și ceaiuri din plante medicinale curate, nepoluate, culese și uscate cu grijă. De asemenea vom avea stocuri limitate de răsaduri în sezonul de plantare.

×